Sponsor feesttent Oranjeloop

Hoofdsponsor Oranjeloop

Sponsor feesttent Koningsdag

W(K)oningsdag 2020


Koningsdag 2020... daar gaan we het nog lang over hebben. "Weet je nog, Koningsdag 2020, toen overal alle festiviteiten werden afgelast, maar waar wij in Kwintsheul allerlei leuke activiteiten hadden?" 


Bovenstaande is natuurlijk een beetje overdreven, maar er zit wel een kern van waarheid in. Waar vrijwel nergens in het Westland activiteiten georganiseerd zijn, was dit in ons mooie dorp niet zo! Wij als Oranjecomité kijken dan ook met trots terug op de afgelopen Koningsdag. Waar eind maart door het kabinet definitief de knoop werd doorgehakt dat alle bijeenkomsten met grote groepen voor onbepaalde tijd geen doorgang konden vinden, was dat allereerst een grote teleurstelling. Maar snel daarna maakte de teleurstelling plaats voor daadkracht:


'Wat kunnen we dan wel organiseren?'  


Gezien de vele positieve reacties die we via social media en via de mail hebben ontvangen is dit goed uitgepakt!


De voortuinchallenge heeft het dorp gekleurd en een feestelijk tintje gegeven. Voor de jeugd was er de kinderdisco en de kleurwedstrijd en voor alle leeftijden was er de familiequiz!


Op de Koningsdag pagina staat een sfeerverslag, foto's en video van deze bijzondere dag! 


Oranjecomité Kwintsheul

Blijf via Facebook en Instagram op de hoogte van de laatste nieuwtjes en foto's!

4 en 5 mei

VRIJWILLIGERS


Wij zijn nog steeds op zoek naar mensen die lid willen worden van het Oranje comité of die ons graag een paar uurtjes willen helpen tijdens de diverse activiteiten van het Oranjecomité.


Geef je op via: info@oranjefeesten-kwintsheul.nl