Donderdagavond 26 april

 

Heulse Koningsnacht op de Kievit

Het feest in Kwintsheul begint met een kinderdisco voor de allerkleinsten. Dit discofeest voor kinderen tot en met 8 jaar begint om 18.30 uur. Vanaf 19.15 uur begint het feest voor de kinderen vanaf 9 jaar. Het thema voor dit jaar is ‘Heuls Goud’. Dus kom in je mooiste outfit naar het veld. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

 

Kom naar de tent en maak er met je vrienden een gezellig feestje van.

 

Vanaf 21.00 uur begint het echt Heulse programma voor volwassenen. Deze avond wordt het publiek getrakteerd op een mooi feestje met Komfort & Joy en Oversized.

 

Komfort & Joy bestaat uit Jolentha Zaat en Koos Sekreve, beiden uit Kwintsheul. Het duo bestaat sinds september 2015, en in de afgelopen jaren hebben zij al veel samen opgetreden. Hun eerste gezamenlijke optreden was in de musical De Man van La Mancha, waar Koos Don Quichot speelde en Jolentha Dulcinea.

 

Het repertoire varieert van Adele tot aan Jeroen van den Boom en ‘Ik heb je lief’ van Paul de Leeuw, maar ook de Beatles komen voorbij.

 

Ze worden regelmatig bijgestaan door muzikale vrienden die het allemaal weer "meer" laten klinken. Zoals ook dit jaar met:

 

Oversized, al meer dan 20 jaar een begrip in het Westland!

Oversized is een allround coverband. Speelt nummers uit de sixties, seventies en eighties, maar heeft ook geen moeite met de hedendaagse pop, rock, funk en metal.

Een greep uit het repertoire:

Rolling Stones, Golden Earring, Herman Brood, David Bowie, Queen, Santana, Guns ‘n Roses, Red Hot Chili Peppers, U2, en Metallica.

Koos Sekreve – zang/mondharmonica

Frans Jansen – zang/gitaar

Ronald van de Sande – drum/percussie

Jerry Kallan – zang/gitaar

Saro Polstra – bass/toetsen

 

De toegang voor alle activiteiten is gratis.

 

Vrijdag 27 april

 

Ochtendprogramma

 

9.30 uur Optocht (verzamelen 9.20 uur)

 

Kom allemaal naar het kleine speelplein van de Andreashof aan de Leeuwerik.

Het thema van dit jaar is ‘Heuls Goud‘.

Neem attributen of je eigen vervoer mee, zorg dat je opvalt! Alles is mogelijk. De winnaars krijgen een mooie medaille!

 

Volwassenen die verkleed zijn in de optocht of langs de route maken ook kans op een prijs!

 

De jury loopt tijdens de optocht mee om iedereen goed te kunnen beoordelen.

 

Om 9.30 uur vertrekken we onder begeleiding van de feestband van St-Gregorius. Ons mooie dorp zal het decor van de optocht zijn. Onze mascotte de leeuw Bink zal ook dit jaar niet ontbreken.

 

Het feest wordt officieel na de optocht geopend met het zingen van het Wilhelmus. De vlaggen gaan de lucht in. Tevens maken we de winnaars van de optocht bekend.

 

10.00 uur Clown

 

Voor de allerkleinsten zal er dit jaar weer een clown komen. Dit jaar hebben we clown Dondersteen. De naam zegt het al, hij zal wel heel ondeugend zijn. Komen jullie ook kijken of hij een beetje braaf is?

 

De kinderen krijgen ook wat lekkers en drinken.

 

10.00 uur spelletjes voor de jeugd

 

Voor kinderen vanaf groep 3 zullen er spelletjes worden georganiseerd.

Het is de bedoeling dat je met een tweetal het parcours doorloopt. Ben je alleen, geen probleem, er zijn altijd genoeg anderen die graag met je mee willen doen!

 

Het zijn allemaal actieve spelletjes zoals eilandje wisselen, vier op een rij, het klompenspel zaklopen en blik werpen. Ook zal de buisrail er weer zijn, wie haalt de meeste ringen op?

 

De spelletjeskaarten worden uitgedeeld op school (maar kun je ook in de feesttent op Koningsdag zelf krijgen). Met deze kaart kun je aan het einde een mooie prijs ophalen. Ook krijgt iedereen wat te drinken en te eten.

 

Kom, doe mee en maak er een gezellige ochtend van!

 

Middagprogramma

 

14.00 uur Attracties voor de jeugd

 

We hebben diverse springkussens voor alle leeftijden. Ook hebben we een dizzy stormbaan en een dubbele twistladder.

 

Dit jaar wordt het schminken geregeld door Krista van der Goes. Zij schminkt geregeld op kinderfeestjes, festivals en bedrijfsfeesten en moet jou dus zeker om kunnen toveren tot een mooie prinses, piraat maar misschien ben je al helemaal blij met een mooi geschminkt vlaggetje.

 

Een kinderhoek voor de allerkleinsten is er ook!

 

De scouting zal aanwezig zijn met een wiebelbrug. Tevens kun je pannenkoeken en broodjes bakken.

 

14.00 uur Klaverjassen in de tent

 

Vorig jaar waren alle tafels bezet met gezellige koppels. Schuiven jullie dit jaar ook weer aan. Inschrijven kan vanaf 13.30 uur in de tent. Zorg dat u niet verzaakt en een pit spelen zou natuurlijk helemaal mooi zijn! Voor de winnaars zijn er mooie prijzen!

 

Bij kouder weer wordt er gezorgd voor verwarming in de tent.

 

16.30 uur Hollandse zanger op het veld

 

De zanger zorgt er voor dat het nog lang gezellig zal blijven op het veld!

 

Kom lekker naar het veld en geniet van de muziek en een drankje.

 

Bingo door Danielle & Kelly

 

18.30 uur Deuren open voor kinderen

De deuren van de Kastanjehof gaan open voor kinderen tot 16 jaar.

 

Er wordt geteld bij de deur en vol is vol, dus kom op tijd.

 

19.00 uur Start bingo voor de jeugd

Voor € 7,50 kun je vier ronden meespelen. Dit jaar kun je een bluetooth speaker, een action cam, een skimboard 2 in 1 en zelfs een cadeaubon van de Intertoys winnen van € 80,-. Uiteraard zijn er nog vele andere prijzen.

 

20.15 uur Deuren open voor volwassenen

De kinderen gaan naar huis en het grote werk begint om 20.30 uur.

De kaarten kosten € 12,50 en u kunt daar 6 ronden voor mee spelen. Dit jaar maak je kans op het winnen van een dartboard set, een e-reader, 4-seizoenen dekbed, massage matras en een Led televisie. Kom massaal en maak kans op deze mooie prijzen!