ACTIVITEITEN

 

Woensdag 26 april

 

Heulse Koningsnacht op de Kievit

Het feest in Kwintsheul begint met een kinderdisco voor de allerkleinsten. Dit discofeest voor kinderen tot en met 8 jaar begint om 18.30. Vanaf 19.15 uur begint het feest voor de kinderen vanaf 9 jaar. Het thema voor dit jaar is Hawaï. Dus kom in je mooiste outfit naar het veld. Ook zal er voor drinken gezorgd worden door middel van een heuse limonadefontein.

 

Kom naar de tent en maak er met je vrienden een gezellig feestje van.

 

Vanaf 21.00 uur begint het echt Heulse programma voor volwassenen. Deze avond wordt het publiek getrakteerd op een mooi feestje met Spint & Oversized.

 

Spint is een eigentijdse (lees eigenwijze) pop/rockband met leuke covers, maar ook eigen Nederlandstalige liedjes.

 

Spint is ontstaan door muzikanten met een heel divers verleden en bestaat tegenwoordig uit Nanda van Soest (o.a. Gemstone) - Bassist Aad van der Valk (o.a. Differences) Gitarist Koos van Woerkom (o.a. Tabasco) - Toetsenist René Verbraeken (o.a. Bruinbrood) - Jos van Mil op drums, Jan Kester percussie en zang en Wiarda Eerens op mondharmonica.

 

Maar ook worden ze regelmatig bijgestaan door muzikale vrienden die het allemaal weer "meer" laten klinken. Zoals ook dit jaar met:

 

Oversized, al meer dan 20 jaar een begrip in het Westland!

Oversized is een allround coverband. Speelt nummers uit de sixties, seventies en eighties, maar heeft ook geen moeite met de hedendaagse pop, rock, funk en metal.

Een greep uit het repertoire:

Rolling Stones, Golden Earring, Herman Brood, David Bowie, Queen, Santana, Guns ‘n Roses, Red Hot Chili Peppers, U2, en Metallica.

Koos Sekreve – zang/mondharmonica

Frans Jansen – zang/gitaar

Ronald van de Sande – drum/percussie

Jerry Kallan – zang/gitaar

Saro Polstra – bass/toetsen

 

De toegang voor alle activiteiten is gratis.

 

Donderdag 27 april

 

Ochtendprogramma

 

9.10 Optocht

 

Kom allemaal naar het kleine speelplein van de Andreashof aan de Leeuwerik.

Het thema van dit jaar is ‘Koning Abraham‘. Onze Koning wordt dit jaar 50 en dat moet natuurlijk gevierd worden. Vandaar dat we hopen dat iedereen als Abraham of Sarah verkleed komt!

Neem attributen of je eigen vervoer mee, zorg dat je opvalt! Alles is mogelijk. Er zijn drie prijzen te winnen.

 

Ook de ouderen die mee lopen tijdens de optocht kunnen een prijs winnen! Sta je opgedoft langs de route, wie weet win je dan ook.

 

De jury loopt tijdens de optocht mee om iedereen goed te kunnen beoordelen.

 

9.15 uur vertrekken we onder begeleiding van de feestband van St-Gregorius. De optocht zal door het mooie Kwintsheul gaan! De leeuw Bink zal er dit jaar ook weer bij zijn.

 

Het feest wordt officieel na de optocht geopend met het zingen van het Wilhelmus. De vlaggen gaan de lucht in. Tevens maken we de winnaars van de optocht bekend.

 

10.00 uur Clown

 

Voor de allerkleinsten zal er dit jaar weer een clown komen. Dit jaar hebben we clown Dondersteen. De naam zegt het al, hij zal wel heel ondeugend zijn. Komen jullie ook kijken of hij een beetje braaf is?

 

De kinderen krijgen ook wat lekkers en drinken.

 

10.00 uur spelletjes voor de jeugd

 

Voor kinderen vanaf groep 3 zullen er spelletjes worden georganiseerd.

Het is de bedoeling dat je met een tweetal het parcours doorloopt. Ben je alleen, geen probleem, er zijn altijd genoeg anderen die graag met je mee willen doen!

 

Het zijn allemaal actieve spelletjes zoals zaklopen en blik werpen. Ook zal de buisrail er weer zijn, wie haalt de meeste ringen op?

 

De spelletjeskaarten worden uitgedeeld op school. Met deze kaart kun je aan het einde een mooie prijs ophalen. Ook krijgt iedereen wat te drinken en te eten.

 

Kom, doe mee en maak er een gezellige ochtend van!

 

Middagprogramma

 

14.00 uur Attracties voor de jeugd

 

We hebben diverse springkussens voor alle leeftijden. Ook hebben we een buikschuifbaan, wie zal er vandaag het verst komen? Er zijn trampolines en een pannaveldje. Ook hebben we bubble voetbal, probeer dan maar eens te scoren!

 

Er is een stormbaan en een dubbele twistladder, wie zal er als eerste boven zijn?

Ook hebben we sumo pakken en kan er dus geworsteld worden. Zal lastig zijn om in de ring te blijven. Ook kun je dit jaar weer outdoor lasergamen!

 

Wij hebben dit jaar ook weer mensen bereid gevonden die jou omtoveren tot een prinses, piraat of misschien ben je al helemaal blij met een mooi geschminkt vlaggetje.

 

Een kinderhoek voor de allerkleinsten is er ook! De scouting zal ook aanwezig zijn, waarmee blijft nog even een verrassing.

 

14.00 uur Klaverjassen in de tent

 

Vorig jaar waren alle tafels bezet met gezellige koppels. Schuiven jullie dit jaar ook weer aan. Inschrijven kan vanaf 13.30 uur in de tent. Zorg dat u niet verzaakt en een pit spelen zou natuurlijk helemaal mooi zijn! Voor de winnaars zijn er mooie prijzen!

 

17.30 Hollandse zanger op het veld

 

Xander Damen zal net als vorig jaar zorgen dat het nog heel lang gezellig blijft in Kwintsheul.

 

Kom lekker naar het veld en geniet van de muziek en een drankje.

 

Bingo

 

18.30 uur Deuren open voor kinderen

De deuren van de Kastanjehof gaan open voor kinderen tot 16 jaar.

 

Er wordt geteld bij de deur en vol is vol, dus kom op tijd.

 

19.00 uur Start bingo voor de jeugd

Voor € 7,50 kun je vier ronden meespelen. Er zijn ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen.

 

20.15 uur Deuren open voor volwassenen

De kinderen gaan naar huis en het grote werk begint om 20.45 uur.

De kaarten kosten € 15,00 en u kunt daar 6 ronden voor mee spelen.

Het blijft een verrassing wat de prijzen dit jaar zullen zijn, maar mooi zijn ze zeker!

 

Het Oranjecomité kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of letsel.