ACTIVITEITEN

 

Woensdag 21 juni 2017

 

Bingo voor volwassenen in de Kastanjehof

 

19.30 uur deuren open

De bingo begint om 20.00 uur.

De kaarten kosten € 12,50 en u kunt daar 6 ronden voor mee spelen.

De volwassenen kunnen naar huis gaan met een bolderkar, een hoverboard of een skottel.

 

Donderdag 22 juni: Boegsprietlopen over het water van de Blankvoorn

Inschrijven is mogelijk vanaf 18.15 uur, start is om 18.30 uur.

Wie haalt de overkant? Kom in een te gekke outfit en maak de snelste overtocht! Of misschien is het toch beter om rustig aan te beginnen, wat is jouw tactiek?

 

Vrijdag 23 juni:bingo voor kinderen in de Kastanjehof

 

13.30 uur Deuren open voor kinderen tot 16 jaar.

 

Er wordt geteld bij de deur en vol is vol, dus kom op tijd.

 

14.00 uur Start bingo voor de jeugd

Voor € 7,50 kun je vier ronden meespelen. Je kunt een action camera, drone en zelfs een google chrome cast winnen.

 

Vrijdag 23 juni: 40e VerkadeKlimaat Oranjeloop (Zie informatie aparte pagina)

 

Vrijdag 23 juni feestavond met de band D!k. Het optreden begint om 20.45 uur.

D!K staat voor hoogwaardige muziek, humor, spontaniteit, een spetterend entertainment en zorgt voor een avond om nooit meer te vergeten! De band bestaat uit vijf professionele muzikanten die zich voor 200% inzetten om een unieke show neer te zetten, waarbij de vloer zeker 10 cm verzakt door een collectief dansende menigte!

Het repertoire bestaat onder meer uit nummers van Blof, Jeroen van der Boom, Marco Borsato, Prince, Stevie Wonder, Wham!, Robbie Williams en vele andere artiesten. Deze nummers zijn vervolgens door ons in een D!K jasje gestoken. Tevens spelen wij enkele zelf gearrangeerde medleys die variëren van rock (Europe, Van Halen, Surviver) tot dance-classics (Chic, Kiki Dee, Pointer sisters).

 

Zaterdag 24 juni: diverse activiteiten op en rond het veld aan de Kievit

8.00 uur: opbouw Rommelmarkt en Kofferbakverkoop

9.00 uur: start Rommelmarkt en Kofferbakverkoop

10.00 uur: Quintus/badminton geeft een demonstratie op het veld en mensen kunnen zelf de sport beoefenen. Ook zal er een informatiemarkt zijn over gezondheid, Wanders podologie zal onder andere aanwezig zijn voor alle vragen betreft voet en voet gerelateerde klachten.

 

13.00-17.00 uur: activiteiten op het veld:

- Zeskamp; bestaande uit een springkussen, een springtapijt, een springslangenrace, een superballen race, een skilatten race en touwtrekken!

- Freerunning demo en kinderen/volwassenen mogen zelf over het parcours onder begeleiding van top freerunners van Nederland uit Den Haag. Bekend van Holland’s Got Talent.

 

Tijd: 13.00 – 14.00 uur

Madscience: funstation. Dit is een doe-eiland waar kinderen iets kunnen maken. Ze zijn hier ongeveer 15/20 minuten mee bezig. Inschrijven bij de tent.

Omschrijving:

Welkom in de wereld van polymeren! Lange kettingen van moleculen zorgen voor het ultieme speelplezier, want hier maak je je eigen kneedgum en jij mag een kleur uitkiezen.

 

Tijd: 14.30 – 15.30 uur : workshops Andeco

Er zijn verschillende workshops waar je aan kan deelnemen. Meiden kunnen een indianentasje maken, jongens een basketbalpet pimpen en volwassenen kunnen een wijnplankhouder bewerken.

Per workshop kunnen er 25 deelnemers meedoen.

Inschrijven in de tent!

 

16.00 tot 18.00 uur: Pubquiz door Quiz brothers

Aanmelden kan hiervoor op de dag zelf of vooraf bij Jan Duijndam via info@quizbrothers.nl. De kosten voor deelname bedragen € 4,- per persoon.

 

De zaterdag zal worden afgesloten met een vet optreden van Valium. Het optreden begint om 20.30 uur.

Het repertoire van Valium bestaat momenteel uit meer dan 200 songs. Valium probeert het repertoire zo breed mogelijk te houden zodat zij op iedere gelegenheid het publiek kunnen geven waar zij om vraagt. Het repertoire bestaat uit covers van de afgelopen jaren alternatieve lowlands pop, zo ook uit de jaren ’60, ’70, ’80 & ’90 verdeeld in Pop, Rock, Singer Song Write, Blues, Soul, Funk en Rock & Roll.

 

Het Oranjecomité kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of letsel.